Mazeret Sınavları Hakkında (2021-2022 güz döneminde covit-19 pozitif/temaslısı olması nedeniyle final sınavına veya bütünleme sınavına girememiş öğrenciler için)

2021-2022 güz döneminde covit-19 pozitif/ temaslısı olması sebebiyle genel sınavlara girememiş öğrenciler öncelikle bütünleme sınavlarına girecek, Bütünleme sınavlarında başarısız olmaları durumunda covit-19 pozitif/temaslı öğrenciler için yapılacak olan mazeret sınavlarına girebileceklerdir. Final sınavında başarısız olup, bütünleme sınavında covit-19 pozitif olması sebebiyle bütünleme sınavlarına giremeyen öğrenciler de bahsi geçen mazeret sınavlarına girebileceklerdir. Mazeret sınav başvuruları ile ilgili bilgi sınav programı yakında açıklanacaktır.