2021-2022 Mezuniyet Töreni İçin Kep-Cübbe- Fular Bedeli ile ilgili duyuru

* Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 2021-2022 mezuniyet törenleri kep, cübbe ve şal satış bedeli 250-TL olarak belirlenmiştir.

* Cübbe takımı satın almak isteyen öğrencilerimiz Üniversitemizin Halk Bankası Hacettepe Ankara Şubesi nezdinde yer alan TR11 0001 2001 5410 0006 0003 76 iban numaralı hesabına (alıcı: HÜ STRATEJİ GELİŞTİRME DAİ. BŞK., açıklama: ad-soyad-tckn-cübbe bedeli) 250-TL ücret yatırıp dekontu Bölüme teslim ederek satın alabilecekleri gibi Hacettepe Store'lardan da satın alabileceklerdir.

* Öğrencilerimiz cübbe takımı bedellerini her hangi bir banka hesabından ilgili iban numarasına eft, havale yapabilirler.

* Mümkünse öğrencilerimiz cübbe bedellerini kendi hesaplarından eft ya da havale ödemeleri, banka hesabı olmayanlar aynı soyadlı aile bireylerinin (anne-baba-kardeş) banka hesaplarından ödemeleri, aile bireylerinden banka hesabı olmayan öğrencilerimizin başka bir hesaptan (arkadaşının hesabı)  ödeme yaparken mutlaka cübbeyi alan kişinin ad, soyad ve tc kimlik bilgilerinin kullanılması,

* Banka atm lerinden yapılan ödemelerde öğrencilerimizin  isim bilgileri  görülemediğinden ve de geçmiş dönemlerde de  iadelerde sorunlarla karşılaşıldığından atm den kesinlikle cübbe bedeli ödemesinin yapılmaması,

* Atm lerden ödeme yapılması durumunda cübbelerin  Bölümümüz tarafından öğrencilerimize  teslim edilmeyeceği,

* Tören bitiminde cübbe takımını eksiksiz ve temiz bir şekilde Bölümümüz öğrenci işleri birimine iade edip depozito bedelini geri almak isteyen öğrencilerimiz ekte gönderilen iade formunun eksiksiz olarak doldurup kimlik fotokopilerini de bu forma eklemeleri gerekmektedir.

* Yukarıdaki bilgilere riayet edilmediği takdirde öğrencilerimize cübbe teslimi veya öğrencilerimizden cübbe iadesi yapılmayacağı hususu,

Öğrencilerimize önemle duyurulur.