STAJ Dersi Sınavları Hakkında

2023 Yaz Dönemi ve daha öncesinde; işyerlerinde Zorunlu veya İsteğe Bağlı Stajını tamamlayıp, Staj Raporunu Bölümümüz Öğrenci İşlerine teslim eden öğrencilerimizden 2023-2024 Eğitim/Öğretim Yılı Güz Döneminde dersini programına kodlayan öğrencilerimizin yazılı staj sınavları 19 Aralık 2023 Salı günü saat 16:00 da Bölümümüz (C-D-E) dersliklerinde yapılacaktır. Öncesinde mazereti olup bu tarihte yazılı sınava giremeyecek durumda olan öğrencilerimizin durumlarını Bölümümüz Staj Koordinatörü Prof. Dr. Nurşen ALTUNTAŞ ÖZTAŞ veya Bölüm Öğrenci İşlerine yazılı yada sözlü olarak bildirmeleri gerekmektedir. Stajını yapmamış; lâkin bu dönem içerisinde dersi kodlamış öğrenciler veya stajını tamamladığı halde bu dönem içerisinde yapılan stajını programına  kodlamamış öğrencilerimizin yapılacak sınava girmemeleri önemle rica olunur.