Kimya Bölüm Semineri "Prof. Dr. Yongxia SUN"

Kimya Bölüm Seminerleri kapsamında Prof. Dr. Yongxia Sun 5 Aralık 2019 tarihinde saat 14.00' da  Kimya Bölümü Sinema Salonunda seminer verecektir.

Tüm Hacettepeliler davetlidir.

Seminer Duyurusu

Kimya Bölüm Semineri "Prof. Dr. Adil DENİZLİ"

Kimya Bölüm Seminerleri kapsamında, bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Adil DENİZLİ 7 Kasım 2019 tarihinde saat 14.00' da  Kimya Bölümü Sinema Salonunda " Atatürk ve Bilim" başlıklı seminer verecektir.

Tüm Hacettepeliler davetlidir.

Seminer Duyurusu

Kimya Bölüm Semineri "Prof. Dr. Birgül KARAN"

Kimya Bölüm Seminerleri kapsamında, bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Birgül KARAN 24 Ekim 2019 tarihinde saat 15.00' da  Kimya Bölümü Sinema Salonunda seminer verecektir.

Career Talks

Career Talks etkinliği 12 Nisan 2019 tarihinde 14.30'da Kimya Bölümü Büyük Toplantı Salonu'nda yapılacaktır...

Etkinlik Posteri

ISO Eğitimi

ISO eğitimi ile ilgili afişe ilgili bağlantıdan erişilebilir.

Afiş

"The Good, the Bad, and the Ugly Plastics?" Semineri

Prof. Dr. Olgun Güven'in gözünden, "The Good, The Bad, and The Ugly Plastics?" adlı seminer 18 Mayıs 2018 Cuma günü Kimya Bölümü Sinema Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Proje Yazım Bilgilendirme Toplantısı

18 Nisan 20018 Çarşamba günü saat 13.30' da Proje Yazım Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır. Detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Toplantı Afişi

Kimyagerler Sektörle Buluşuyor

9 Nisan 2018 saat 10.00-12.00 arası Mehmet Akif Ersoy Salonunda Kimyagerler Sektörle Buluşuyor etkinliği düzenlecektir. Detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik Afişi

Kendimce Bi' Sergi

Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Güner tarafından, 7-9 Şubat 2018 tarihleri arasında Beytepe Yerleşkesi Kimya bölümü Polimer Öğrenci Laboratuvarında düzenlenecek, 7 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 14.00’te açılışı gerçekleşecek Işık ve Sukulent'ten oluşan "Kendimce Bi' Sergi" başlıklı sergiye tüm Hacettepeliler davetlidir.

Kimya Bölümü Seminerleri - Prof. Dr. Nermin Şaman Doğan

Fakültemiz Kimya Bölümü Seminerleri kapsamında Prof. Dr. Nermin ŞAMAN DOĞAN'ın 24 Mayıs Çarşamba 2017 tarihinde saat 13:30'ta vereceği "Anadolu Selçuklu ve Beylikler Döneminde Kadın Yapıları" konulu seminer duyurusuna ilgili bağlantıdan erişilebilir.

Seminer Posteri

Kimya'nın 7000 Yıllık Tarihi Semineri

29 Mart 2017 Çarşamba günü saat 14:00 Mualla Ataman Seminer Salonunda Prof. Dr. Olgun Güven tarafından Kimya'nın 7000 Yıllık Tarihi başlıklı seminer yapılacaktır.

Türkiye'de Bilimsel Yayıncılık, Yükseltilmeler ve Etik Semineri

23 Mart 2017 Perşembe günü saat 14:00 Mualla Ataman Seminer Salonunda Prof. Dr. Metin Balcı tarafından Türkiye'de Bilimsel Yayıncılık, Yükseltilmeler ve Etik başlıklı seminer yapılacaktır.