DAAD - HTW Berlin, Uni Mannheim ve TH Deggendorf Ünv. Tanıtım Semineri
5 Aralık 2023, Salı Almanya'nın önde gelen üniversitelerinden HTW Berlin, Uni Mannheim ve TH Deggendorf yetkilileriyle birlikte online bir seminer düzenlenecektir.
  • HTW Berlin: Berlin'in en büyük uygulamalı bilimler üniversitesinde uluslararası master eğitimi, kariyer olanakları, vize ve endüstri fırsatları.
  • Uni Mannheim: Nesiller boyunca, öğrencilerini iş dünyasında, akademide ve toplumda liderlik rolleri üstlenmeye hazırlayan ve Avrupa'nın en iyi 20 araştırma kurumundan biri olarak seçilen Uni Mannheim ve sunulan çeşitli lisans, yüksek lisans veya doktora programları.
  • TH Deggendorf: Bavyera'nın çok ödüllü Uygulamalı Bilimler Üniversitesi TH Deggendorf’de İşletme, Mühendislik, Bilgisayar Bilimleri ve Sağlık Bilimleri alanlarında sunulan İngilizce ve Almanca programlar.

Tarih: 5 Aralık 2023, Salı, 16.00-17.00

Kayıt linki:

Online seminere katılım ücretsizdir ve etkinlik dili İngilizce'dir.

Bu online seminerin üniversiteleri ve şehirleri daha yakından tanımak için iyi bir fırsat sağlayacağına inanıyoruz.