2023-2024 Eğitim/Öğretim Yılı Güz Döneminde Bölümümüze yeni kayıt yaptıran (Kurumlar arası ve Kurum İçi Yatay Geçişle, Merkezi Yerleştirme Sınav Puanına göre Ek Madde-1, YKS, DGS vb.) öğrencilerinin dikkatine

2023-2024 Eğitim/Öğretim Yılı Güz Döneminde Bölümümüze yeni kayıt yaptıran (Kurumlar arası ve Kurum İçi Yatay Geçişle, Merkezi Yerleştirme Sınav Puanına göre Ek Madde-1, YKS, DGS vb.)   ve ders muafiyeti başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimizin Fen Fakültesi web sayfasında yer alan Gerekli Belgeler ve Formlar linki öğrenci kısmında bulunan“ Ders Muafiyeti Başvuru Dilekçesini doldurup, gerekli belgeler ile en geç 22 Eylül 2023 tarihine kadar Bölümümüzün Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen başvurmaları gerekmektedir.