2022-2023 Güz Dönemi KIM 488-Kimyada Endüstriyel Uygulamalar Dersi Başvuru Takvimi

2022-2023 GÜZ DÖNEMİ

KIM 488-KİMYADA ENDÜSTRİYEL UYGULAMALAR DERSİ

BAŞVURU TAKVİMİ

Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında 2022-2023 Güz Döneminde ilk defa açılacak olan KİM 488-Kimyada Endüstriyel Uygulamalar (TPK 062 , 4 AKTS) dersi için Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri S.T A.O. ile imza aşamasına gelen protokol çerçevesinde;

• UNIGEN Yetenek Programı kapsamında derse kaydolan öğrencilerin faaliyetlerinin ve başarılarının takibi, dönem sonu notlarının belirlenmesi ders sorumluları ve GEN İlaç tarafından beraber yapılacaktır.
  • Ders kapsamında öğrenciler 14 hafta boyunca haftanın belirlenen bir gününde (2022-2023 Güz Dönemi için perşembe günü) GEN İlaç’ın Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Üretim Tesisinde bulunacaklar ve UNİGEN projesi kapsamında GEN İLAÇ tarafından hazırlanan eğitim programına dahil olacaklardır.
  • Öğrencilerin üretim tesisine ulaşımı Gen İlaç tarafından servis araçlarıyla karşılanacak ve “Ferdi Kaza Sigortaları” Gen İlaç tarafından yapılacaktır.
  • Gen İlaç öğrencilere öğle yemeğini yemekhanesinde ücretsiz olarak sağlayacaktır.
  • Gen İlaç uygulama öğrencilerine gerekli kişisel koruyucu donanımı sağlayacaktır.

BAŞVURU KOŞULU VE TAKVİMİ

Başvuru için tek koşul Hacettepe Üniversitesi Kimya Bölümü 4. Sınıf öğrencisi olmak ve 2022-2023 Yaz Dönemi sonunda mezun olabilecek durumda olmaktır. (Normal süresinin üzerinde bulunan öğrenciler de başvuru yapabilir)

• Başvuru Formunun
  • Güncel transkriptlerin