Lisans Ders Programı

Sınav Programı

görüşme saati linki ile ilgili görsel sonucuDanışman-Öğrenci Görüşme Saatleri

2019-2020 Bahar Dönemi Mezun Öğrencilerimize Duyurulur

Ekli listede ismi bulunan öğrencilerimizin diplomaları Bölüm Başkanlığımıza gelmiş bulunmaktadır.

Mezun olan öğrencilerimiz en geç 10 Eylül 2020 Perşembe gün sonuna kadar İlişik Kesme Formunu eksiksiz doldurduktan sonra Öğrenci Kimlik Kartlarını teslim ederek diplomalarını imza karşılığı Bölüm Başkanlığımızdan alabilirler.

11 Eylül 2020 tarihinden sonra teslim alınmayan diplomalar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına iade edilecektir.

Mezun olan öğrencilerimizin takibi için mutlaka Kimya Bölümü web sayfamızda bulunan “Öğrenciler İçin” başlığı altındaki “Mezun Öğrenci” başlığında bulunan “Mezun Bilgi Sistemi”ndeki linke tıklayarak kayıt olmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin kayıt olduklarına da sayfa çıktısını da “İlişik Kesme Belgesine “ eklemeleri gerekmektedir.

Mezuniyet kayıt için Link:

Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi

Kimya Bölüm Başkanlığı