UZAKTAN EĞİTİM DUYURU 4

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Uzaktan eğitim süreci 30 Mart 2020 tarihinden itibaren evdekal.hacettepe.edu.tr adresinde bulunan Moodle Sistemi üzerinden yürütülecektir.

Moodle Sistemine giriş için öğrenci numaralarınız kullanıcı adı ve T.C. kimlik numaranızın ilk 6 hanesi şifreniz olarak belirlenmiştir. 2019-2020 Bahar döneminde almış olduğunuz tüm dersler sistemde üzerinize tanımlı olacaktır.

Uzaktan Eğitim süreci ile ilgili tüm bildirimler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının (ÖİDB) BİLSİS sistemine kayıtlı olan e-posta adresinize yapılacaktır. Bu nedenle e-postalarınızı sıklıkla kontrol etmeniz gerekmektedir. Eğer BİLSİS’ te kayıtlı olan e-posta adresinizi kullanmıyorsanız sisteme girerek e-posta adresinizi güncellemeniz gerekmektedir.